Tuinbestrating: de wereld aan je voeten…


Wij helpen u van uw tuin een comfortabele, persoonlijke en gezellige leefruimte te maken. Binnen een tuinontwerp www.heartforgardens.nl/tuinontwerpen-tuin-inrichten is de tuinbestrating hiervan een belangrijk onderdeel. De keuze voor uw tegels, groot of klein, donker of licht, glad of ruw, zijn bepalend voor de uitstraling. Door decoratieve en functionele elementen harmonieus met elkaar te combineren zorgen we er voor dat uw tuinbestrating een toegevoegde waarde is binnen uw tuin.

Onderscheidend in tuinbestrating.

Onze manier van werken en zaken doen wordt o.a. gekenmerkt door onze zorgvuldigheid. In onze tuinbestrating komt dit zeer goed naar voren. U zult versteld staan van de manier waarop wij uw tuinbestrating aanleggen. Regelmatig worden wij zelfs door stratenmaker bedrijven gevraagd om voor hen tuinbestrating aan te leggen. Met vakmanschap en precisie worden uw tegels zeer netjes en met de kleinst mogelijke naden geplaatst. Nog belangrijker is het voorkomen van hoogteverschillen tussen de tegels. Van de voorbereiding en het schoonmaken tot aan de afronding en het onderhoud, alleen de beste kwaliteit is goed genoeg.

U ZULT VERSTELD STAAN VAN HOE PRECIES EN ZORGVULDIG UW TUINBESTRATING WORDT AANGELEGD.

Advies in tuinbestrating.

Zoals de meeste hoveniers hebben wij geen enorme showroom vol met honderden soorten tegels. Onze leveranciers hebben dat wel. Wanneer u het wenst gaan wij samen met u hier langs om alle opties te bekijken en u van advies te voorzien. Een andere mogelijkheid is dat wij op basis van uw wensen met een aantal monsters bij u thuis langs komen zodat u ze direct in uw eigen tuin kunt bekijken. U wordt hierbij door ons voorgelicht over factoren als gebruiksgemak, onderhoud, slijtvastigheid, verkleuringen, hardheid, en de mate waarin de tegel water en vuilafstotend is.

OF HET GAAT OM SIERTEGELS, STENEN & KLINKERS, SPLIT & GRIND, NATUURSTEENTEGELS OF BAKSTENEN, AFHANKELIJK VAN UW WENSEN VOORZIEN WIJ U VAN HET JUISTE ADVIES OP GEBIED VAN TUINBESTRATING.


Kiest u voor tuinafscheidingen van ons, dan kiest u voor maatwerk, kwaliteit, design en onbegrensde mogelijkheden.
Tuinbestrating
Tuinbestrating