Terras laten aanleggen.


Uw terras laten aanleggen op basis van kwaliteit, design en verfijning? Wanneer wij uw tuin inrichten krijgt u niet zo maar een terras. Er wordt nagedacht over de functie, grootte, lijnen, materialen, ligging en het gebruiksgemak. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Elk detail wordt doordacht. Alles om u optimaal te laten genieten.

Vrienden uitnodigen voor een barbecue. Een feestje geven tussen vuurkorven en statafels. Loungen op een verhoogd plateau. Dineren onder een prachtig overdekt terras. Een goed glas wijn drinken onder de sterrenhemel. Echt genieten van uw tuin kan niet zonder een terras aan te laten leggen.

Een terras laten aanleggen doen we niet zo maar.

Al gaat het om een ‘standaard’ terras in een relatief kleine tuin, wij leggen uw terras efficiënt aan met vakmanschap, zorgvuldigheid en oog voor detail. Uw terras is de plek in uw tuin waar u het meest zult verblijven en daarom is de kwaliteit van het terras laten aanleggen essentieel. Tegels moeten gelijk liggen en naadloos op elkaar aansluiten, verkleuringen en verzakkingen moeten worden voorkomen, en beschadigingen mogen niet ontstaan.

VAN KLEIN EN SIMPEL TOT GROOT EN GECOMPLICEERD. IEDER TERRAS DAT WIJ AANLEGGEN IS EEN DOORDACHT PROCES WAARBIJ U UIT KUNT GAAN VAN EEN ZORGVULDIGE WERKWIJZE MET HET BESTE RESULTAAT.

Het proces van uw terras laten aanleggen.

Voor elk formaat tuin geldt dat het een verlengstuk moet zijn van uw woning. Door optimaal gebruik te maken van (zicht)lijnen en slimme variaties wordt het geheel van uw tuin en huis groter dan de som der delen. Het terras is hiertussen vaak een essentiële schakel. Het moet zijn eigen functionaliteiten hebben, maar wel passen binnen het geheel. Om die reden komen wij graag vrijblijvend bij u langs:

  • Wij kunnen het huis, de tuin en de omgeving meenemen bij het bepalen van de beste mogelijkheden.
  • Er wordt geluisterd naar uw wensen en elementen als sfeer, materialen, formaat, functionaliteit, gebruik en kleur worden met u besproken.
  • Wilt u uw terras met een vlonder aanleggen? Moet er een jacuzzi worden ingebouwd? Moet het lichtplan tuin erin worden verwerkt? Of moeten er hout overkappingen komen? Geen enkel probleem, wij zijn tot alles in staat.
  • Mocht het nodig zijn om een ontwerp op te stellen voor uw terras dan doen wij dit vrijblijvend.
  • Wij komen bij u terug met advies betreffende de tuinbestrating, nemen materiaalmonsters mee en leggen het plan aan u voor.
  • Wanneer u akkoord gaat met de vrijblijvende offerte leggen wij uw terras aan volgens een strakke agenda. U zult zich verbazen over de snelheid, stiptheid en netheid waarmee er wordt gewerkt.Terras laten aanleggen
Terras laten aanleggenTerras laten aanleggen