Houtwerken in uw tuin.


Onze tuinen worden als tijdloos beschouwd omdat wij onder andere strakke en moderne materialen combineren met warme elementen. Om deze warme elementen naar voren te laten komen kan er gebruik gemaakt worden van houtwerken. De mogelijkheden van deze houtwerken zijn eindeloos; van een ‘klassiek’ houten hekwerk in Larense stijl tot een modern witte loungeset waarvan je eigenlijk niet eens ziet dat het van hout is. Los staand van de stijl en het uiterlijk worden al onze houtwerken gekenmerkt door hoogwaardig design en een exclusieve uitstraling. U bent verzekerd van de beste kwaliteit.

WAT UW WENSEN OOK ZIJN; WIJ LEVEREN KLANTSPECIFIEKE MAATPRODUCTEN VAN (HARD)HOUT VOOR UW TUIN.

Assortiment houtwerken.

Ons assortiment op gebied van houtwerken is oneindig, omdat u die bepaalt. Om u een beeld te geven hebben we een aantal categorieën nader toegelicht:

(klik op de houtwerken voor meer informatie en foto’s)

Kwaliteit houtwerken.

Kiest u voor onze houtwerken dan kiest u verantwoord. Wanneer wij bijvoorbeeld gebruik maken van hardhout dan wordt er uitsluitend gekozen voor eerste klas hardhout uit gebieden met een verantwoord bosbeleid. Al het hardhout wat wij gebruiken is dan ook FSC gecertificeerd. Dit hout gaat tientallen jaren mee zonder dat onderhoud vereist is.
Houtwerken in tuin
Houtwerken in tuin