Zwembad tuinen.

Tuinen van Heart for Gardens worden gekenmerkt door een harmonieuze balans tussen design en functionaliteit, een onderscheidende identiteit en oog voor detail. Doel is om beleving te creëren. Juist in zwembad tuinen komt deze beleving geheel tot zijn recht. Een zwembad staat hier bijna synoniem voor. Omdat een zwembad snel overheersend wordt is het de kunst om deze op te laten gaan in het geheel en deze te laten vallen binnen de beoogde sfeer. Zoals een vis zich in het water voelt, zo moet u zich in uw (zwembad) tuin voelen.

OM IN ZWEMBAD TUINEN HET SUMMUM VAN LUXE, COMFORT EN WELLNESS TE BIEDEN MOET IEDER DETAIL TOT IN PERFECTIE ZIJN DOORDACHT EN WORDEN UITGEVOERD.

Zwembad tuinen en hun stijl.

Waar vroeger zwembad tuinen vaak een mediterrane stijl hadden zien we in de huidige tijd steeds meer moderne en strakke zwembad tuinen. Bogen, zuilen en Romeinse trappen worden vervangen door strakke lijnen, luxe materialen, gedetailleerde afwerking en grote (natuursteen) tegels. Echter sluit het één het ander niet uit. In een zeer moderne design tuin kan bijvoorbeeld een strak waterelement met mozaïek betegeling een echte eyecatcher zijn. Aan ons de taak om nieuwe mogelijkheden te bedenken welke u zullen verrassen.

De start en creatie van zwembad tuinen.

Voor het aanleggen van zwembad tuinen werken wij zeer nauw samen met een zwembad specialist. Waar ons specialisme ligt op het gebied van design, beplanting en aanleg ligt hun specialisme op alles

wat mogelijk is op zwembadgebied. Overigens betekent dit niet dat wij enkel met deze zwembadspecialist samenwerken. Ook wanneer u zelf een zwembadspecialist heeft uitgezocht zorgen wij voor een optimale samenwerking. Gedurende het ontwerp proces zal het dan ook regelmatig voorkomen dat we met drie partijen aan tafel zitten. U als bewoner met al uw wensen, ideeën en eisen. De zwembadspecialist voor alle mogelijkheden, uitgangspunten, techniek en aanleg betreffende het zwembad. En wij voor het ontwerp, de graafwerkzaamheden, tuinaanleg en planning van het gehele proces. Een juist samenspel tussen verschillende professionele vakmensen zorgt voor de hoogste kwaliteit waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten.

Wellness in de ruimste zin van het woord.

Met uw kinderen genieten van een eigen zwembad, zelf ‘s morgens baantjes trekken of heerlijk dobberen in het zonnetje. Zwembad tuinen geven herinneringen voor het leven. Naast een zwembad zien we ook steeds vaker andere wellness elementen in zwembad tuinen. Van whirlpools en sauna’s tot buitendouches en ander sanitair. Dergelijke elementen verhogen niet alleen de kwaliteit van het leven thuis, maar geven ook nog eens extra exclusieve allure aan de tuin. Wij zijn ervoor om al deze mogelijkheden mee te nemen, zowel binnen het ontwerp als met de aanleg. Door het gehele project van A tot Z te begeleiden weten we het optimale totaalplaatje te creëren. Alleen op die manier sluit alles op elkaar aan en kunt u onbezorgd genieten. Dat is wellness in de ruimste zin van het woord.

ONTDEK EINDELOZE MOGELIJKHEDEN OM TE ONTSPANNEN EN TE GENIETEN. VOOR IEDER WELLNESS VRAAGSTUK EEN PASSENDE OPLOSSING.

Zwembad tuin 14

Zwembad tuin 15

Zwembad tuin 16
Zwembad tuin 17
Zwembad tuin 18

Zwembad tuin 19

Zwembad tuin 20
Zwembad tuin 21
Zwembad tuin 22

Zwembad tuin 23

Zwembad tuin 24
Zwembad tuin 25
Zwembad tuin 26

Zwembad tuin 27

Zwembad tuin 28
Zwembad tuin 29

Zwembad tuin 30
Zwembad tuin 31

Zwembad tuin 1

Zwembad tuin 2
Zwembad tuin 3

Zwembad tuin 4

Zwembad tuin 5
Zwembad tuin 6

Zwembad tuin 7
Zwembad tuin 8

Zwembad tuin 9

Zwembad tuin 10
Zwembad tuin 11

Zwembad tuin 12
Zwembad tuin 13