Strakke tuinen.

Onze voorkeur voor natuurlijke, eerlijke materialen en sobere, stoere vormgeving vindt uitstekend zijn weg in onze ontwerpen voor strakke tuinen. Voorwaarden voor onze (strakke) tuinen zijn: tijdloosheid, duurzaamheid en een vormgeving gericht op comfort en gemak.

Onze strakke tuinen zijn geen simpele tuinen. Juist wanneer het totaalbeeld rust en symmetrie ademt is er flink nagedacht over de zichtlijnen en belijning. Een totaalconcept maken voor strakke tuinen betekent alle lijnen tot in de kleinste finesses uitwerken.

IN STRAKKE TUINEN VORMEN HELDERE LIJNEN EN MINIMALISTISCHE ELEMENTEN DE BASIS. DOOR BINNEN DIT GEHEEL VERFIJNDE DETAILS AAN TE BRENGEN ONTSTAAT ER EXCLUSIVITEIT.

Elementen in strakke tuinen.

Een strakke tuin moet u tot rust brengen. Rust en harmonie vormen dan ook de uitgangspunten voor de elementen binnen strakke tuinen. Materialen en (zicht)lijnen worden aangepast op uw woning zodat alles één geheel vormt.

Een verhoogd zit terras met grote sobere tegels en zinken afwerking, een perfect geëgaliseerd gazon onderbroken door staptegels en symmetrische lavendelbanen die overlopen in Hortensia’s zijn elementen die voor kunnen komen in strakke tuinen. Originele en unieke details zorgen er vervolgens voor dat strakke tuinen alles hebben om heerlijk in te vertoeven.

Ontwerpen van strakke tuinen.

Kiest u voor een strakke tuin van Heart for Gardens? Dan worden uw wensen vertaald naar een uniek ontwerp waarmee uw verwachtingen worden overtroffen. Het is aan ons de taak om uw situatie, ideeën en omgeving als uitgangspunt te nemen, deze door te ontwikkelen, naar een hoger niveau te brengen, creatieve invalshoeken te bedenken en het geheel te doordringen van onze signatuur. Het eindresultaat moet een tuinontwerp zijn waarmee u uzelf kunt vereenzelvigen. Met minder nemen wij geen genoegen.

Wij zijn tot veel meer in staat dan de voorbeelden van strakke tuinen op deze pagina. Wij zijn nog jong, maar ambitieus. Waarom u juist daarom voor ons moet kiezen leest u in onze tuinvisie. Wij hopen dat de sfeerbeelden van de strakke tuinen een bron van inspiratie zullen zijn.

Strakke tuin 21
Strakke tuin 22

Strakke tuin 23
Strakke tuin 24

Strakke tuin 25

Strakke tuin 26
Strakke tuin 27

Strakke tuin 28
Strakke tuin 29

Strakke tuin 30
Strakke tuin 31

Strakke tuin 32
Strakke tuin 33

Strakke tuin 1

Strakke tuin 2
Strakke tuin 3

Strakke tuin 4
Strakke tuin 5
Strakke tuin 6

Strakke tuin 7
Strakke tuin 8

Strakke tuin 9
Strakke tuin 10

Strakke tuin 11
Strakke tuin 12

Strakke tuin 13
Strakke tuin 14

Strakke tuin 15
Strakke tuin 16

Strakke tuin 17
Strakke tuin 18

Strakke tuin 19
Strakke tuin 20