Onderhoudsvrije tuin om van te genieten.

Wilt u optimaal genieten van uw tuin zonder het idee te hebben dat er straks nog geschoffeld moet worden? Een onderhoudsvrije tuin brengt uitkomst.

Lange werkdagen, volle agenda’s en veel verantwoordelijkheden… Wij beseffen maar al te goed dat er tegenwoordig maar weinig momenten van ontspanning zijn. Het is juist uw tuin die hierin uitkomst biedt. Uw tuin is binnen uw leefomgeving een optimale mogelijkheid om tot rust te komen en te genieten. Uiteraard moet het dan niet zo zijn dat uw tuin voor extra druk op de agenda zorgt. Een tuin van Heart for Gardens is gebaseerd op ritme, rust en ruimte en vormt daarom de perfecte vertaling van een onderhoudsvrije tuin.

EEN ONDERHOUDSVRIJE TUIN BETEKENT GEEN SAAIE TUIN. INTEGENDEEL, DOOR SLIM GEBRUIK TE MAKEN VAN DE JUISTE BEPLANTING, MATERIALEN EN ELEMENTEN ZAL DE TUIN VOELEN ALS EEN WARME JAS.

Elementen binnen een onderhoudsvrije tuin.

Voor het creëren van een onderhoudsvrije tuin moeten er een helder design worden neergezet met daarbinnen duidelijke keuzes in beplanting, materialen en elementen.

Door met symmetrische lijnen te werken, gebruik te maken van slimme elementen en te kiezen voor zeer onderhoudsvrije beplanting zorgen wij ervoor dat uw tuin niet één grote stenen massa wordt. Beleving kan worden bereikt door bijvoorbeeld te werken met gestuukte witte muren, grote bloembakken, dicht begroeide borders en combinaties van verschillende materialen. Doel is een creatie neer te zetten welke zeer onderhoudsvrij is, zonder dat dit ten koste gaan van de warmte en sfeer van de tuin.

Onderhoudsvrije tuin op maat.

Vaak eindigt uw wens van een onderhoudsvrije tuin in een stenen massa. Met zoiets simpels nemen wij geen genoegen. Het is aan ons de taak om een tuin te ontwerpen die in eerste instantie helemaal niet direct aanvoelt als ‘onderhoudsvrij’. Het moet een tuin zijn waarin al uw wensen naar voren komen en waar u optimaal van kunt genieten. Een tuin waarvan u pas merkt dat die onderhoudsvrij is als uw buren staan te schoffelen en u lekker in de zon kunt gaan liggen.

Een onderhoudsvrije tuin op maat begint bij een vrijblijvend gesprek met u als klant. Hierin stellen wij onszelf voor en leggen wij onze werkwijze uit, maar we horen tijdens dit gesprek vooral u graag praten. Op die manier kunnen wij na gaan wat uw specifieke verlangens, ideeën en (leef)stijl zijn zodat we de uitgangspunten voor het tuinontwerp kunnen bepalen.

Onderhoudsvrije tuin 1
Onderhoudsvrije tuin 2

Onderhoudsvrije tuin 3
Onderhoudsvrije tuin 4

Onderhoudsvrije tuin 5
Onderhoudsvrije tuin 6

Onderhoudsvrije tuin 7
Onderhoudsvrije tuin 8
Onderhoudsvrije tuin 9

Onderhoudsvrije tuin 10
Onderhoudsvrije tuin 11

Onderhoudsvrije tuin 12
Onderhoudsvrije tuin 13

Onderhoudsvrije tuin 14
Onderhoudsvrije tuin 15

Onderhoudsvrije tuin 16
Onderhoudsvrije tuin 17

Onderhoudsvrije tuin 18
Onderhoudsvrije tuin 19