Moderne tuinen.

Onze stijl die gebaseerd is op rust, ritme en ruimte komt uitstekend naar voren in onze moderne tuinen. De moderne tuinen worden gekenmerkt door scherpe belijning, symmetrie, structuur en evenwichtig design. Door oog te hebben voor details en gebruik te maken van duurzame, eerlijke materialen behouden onze moderne creaties hun warme uitstraling. Een combinatie van lange lijnen en uitgebalanceerde beplanting creëert voor u de optimale groenbeleving.

MODERNE TUINEN ONDERSCHEIDEN ZICH DOOR EXCLUSIVITEIT, EEN HOGE KWALITEITSBELEVING EN DE WEERSPIEGELING VAN UW PERSOONLIJKE WENSEN.

Elementen in moderne tuinen.

In onze moderne tuinen wordt het exclusieve karakter nagestreefd door gebruik te maken van strakke hoogwaardige producten en toepassing van moderne elementen.

Hierbij wordt vaak gewerkt met bouwkundige componenten, zoals wit gestuukte muren, afwerkingen van zink of RVS, verhoogde vijvers en borders, robuuste bloembakken, waterelementen, moderne kunst, stalen pergola’s en moderne overkappingen.Door de beplanting en het lichtplan hier goed op te laten aansluiten ontstaat er een verfrissende compositie waarbij de beleving centraal staat.

Ontwerpen van moderne tuinen.

Onze moderne tuinen zijn deskundig samengesteld. Allereerst afgestemd op u als gebruiker, maar vooral ook op de bestaande ruimte en de bijbehorende woning. De ontwerpen voor moderne tuinen worden gebaseerd op het karakter van u als eigenaar. Onze expertise en uw wensen vormen samen het fundament voor een moderne tuin die perfect bij u aansluit. Lees meer over tuinontwerpen en tuin inrichten van Heart for Gardens.

Moderne tuin 11

Moderne tuin 4
Moderne tuin 5

Moderne tuin 2
Moderne tuin 3

Moderne tuin 6
Moderne tuin 7

Moderne tuin 28
Moderne tuin 29

Moderne tuin 30
Moderne tuin 31
Moderne tuin 32

Moderne tuin 9
Moderne tuin 10

Moderne tuin 11
Moderne tuin 12

Moderne tuin 13
Moderne tuin 14
Moderne tuin 15

Moderne tuin 16
Moderne tuin 17

Moderne tuin 18
Moderne tuin 19

Moderne tuin 20
Moderne tuin 21

Moderne tuin 22
Moderne tuin 23
Moderne tuin 24

Moderne tuin 25
Moderne tuin 26
Moderne tuin 27