Middelgrote tuinen.

Bij dit formaat tuinen draait het om exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen. Een middelgrote tuin biedt mogelijkheden, maar het moet niet te druk worden. Een goed ontworpen tuin is eigenlijk precies als de natuur zelf; je komt er tot rust. De beleving en eyecatchers moeten zitten in de details, het gebruik van de juiste beplanting, de keuze voor bijzondere materialen en de slimme lijnen van het ontwerp.

DE ELEMENTEN EN ONDERDELEN BINNEN EEN MIDDELGROTE TUIN MOETEN IN BALANS ZIJN. HET ONTWERP MOET EXCLUSIEF EN EVENWICHTIG ZIJN. KWALITEIT EN EIGEN IDENTITEIT STAAN BOVEN KWANTITEIT.

Elementen in een middelgrote tuin.

Een middelgrote tuin geeft talloze mogelijkheden voor de inrichting. Uitgangspunt blijft de identiteit van u als bewoner en afhankelijk van deze identiteit wordt er gekozen voor een bepaalde stijl en inslag. Binnen de gekozen stijl geeft de ruimte in een middelgrote tuin ons de mogelijkheid om te werken met exclusieve bouwwerken zoals vijvers, pergola’s, waterornamenten en vlonders. Uw tuin kan worden ingericht als grote woonkamer met daarin verschillende (zit)gedeeltes.

Een liggedeelte moet ten slotte een andere beleving geven dan een eetgedeelte of de plek waar uw loungeset staat en u onder het genot van een wijntje geniet van de open haard. Door te werken met een juiste lijnvoering blijft de tuin één geheel, waarbij iedere ruimte zijn eigen beleving geeft.

Ontwerpen van een middelgrote tuin.

Maatwerk biedt eindeloze mogelijkheden. Als geen ander weten wij hoe (onbewust) belangrijk een tuin is voor onze opdrachtgevers. Het komt zelfs regelmatig voor dat klanten aangeven dat ze achteraf gezien nog veel meer genieten van hun tuin dan ze vooraf hadden kunnen denken. Ons doel is om de gewenste ambiance te creëren. Zodat uw leefruimte zich niet beperkt tot de binnenmuren van uw woning.

Bij ons staan de wensen van u als klant voorop. Vanuit uw wensen bedenken wij unieke oplossingen. Wat voor een ander onmogelijk lijkt, zien wij als uitdaging. Wij doen ons best om uw verwachtingen te overtreffen. Niet alleen in wat we maken, maar ook in hoe we het maken.