Franse tuin.

Op zoek naar een Franse tuin? Houdt u van gezelligheid, warme sfeer en het buitenleven? Met de ontwerpen voor onze Franse tuinen waant u zich tussen al het goede wat Frankrijk te bieden heeft. Prachtige natuur, rustieke dorpen, romantische landschappen, heerlijk ontbijten met stokbrood, croissantjes en jus d’orange en culinair dineren met goede wijn of champagne. Een Franse tuin is een tuin waarin de geneugtes van het leven naar voren komen. Een plek waar u met het hele gezin kunt genieten.

IN EEN FRANSE TUIN DRAAIT HET MAAR OM ÉÉN DING: GENIETEN VAN AL HET GOEDE DAT HET LEVEN TE BIEDEN HEEFT. SFEERVOL EN BEHAAGLIJK MET EEN VLEUGJE ROMANTIEK.

Elementen in Franse tuin.

De sfeer in een Franse tuin laat zich omschrijven door warmte, romantiek en een plek om weg te kunnen dromen. Deze Franse sfeer wordt gecreëerd door de elementen te structureren binnen symmetrische buitenruimtes en rechte lijnen.
Bij grotere tuinen kunnen verschillende tuindelen elkaars spiegelbeeld vormen. De ontstaande symmetrie wordt vervolgens nog eens benadrukt door vele lage buxushagen met daartussen bloemperken waarbij er veel wordt gewerkt met groenblijvende beplanting.

Een Franse tuin moet in ieder geval een plek hebben waar u heerlijk kunt tafelen. Een verhoogde hardhouten vlonder creëert een aparte zithoek waar u zich kunt terugtrekken. De Franse sfeer wordt aangebracht door om deze vlonder een robuuste eiken pergola te bouwen waarvan het plafond wordt gevormd door oude druiven. Zo kunt u ieder moment van de dag vertoeven tussen de druiventrossen. Tot slot mag er in een Franse tuin absoluut één ding niet ontbreken: lavendel. Een heerlijk Frans zonnetje, eindeloos golvende paarsblauwe lavendelvelden en een heerlijk ontspannen geur. Uw Franse tuin, een klein stukje Frankrijk in Nederland.

Ontwerpen van een Franse tuin.

Iedere bewoner is anders en iedereen wilt zijn tuin op een eigen manier beleven. Om die reden kan voor ons het ontwerpen van een tuin maar één startpunt hebben. Dat startpunt bent u. Uw wensen ideeën, mogelijkheden, huis, praktische uitganspunten en omgeving zijn bepalend voor de richting waarop wij kunnen gaan binnen het ontwerp. Het is vervolgens onze professionele opdracht om al die verschillende factoren in één ontwerp terug te laten komen en het geheel naar het hoogste niveau te tillen.

Zoals vele Nederlanders jaarlijks op reis gaan naar Frankrijk gaan wij graag met u op reis richting uw nieuwe Franse tuin.

Franse tuin 1
Franse tuin 2

Franse tuin 3
Franse tuin 4
Franse tuin 5

Franse tuin 6
Franse tuin 7
Franse tuin 8

Franse tuin 9
Franse tuin 10

Franse tuin 11
Franse tuin 12

Franse tuin 13
Franse tuin 14
Franse tuin 15

Franse tuin 16
Franse tuin 17

Franse tuin 18
Franse tuin 19