Design tuinen.

Met design tuinen geniet u van het uitgebalanceerde samenspel van duidelijke vormen, eenduidige beplanting, consequent gebruikte kleuren en hoogwaardige materialen binnen een strak design. Onze visie op design tuinen omschrijven we als ‘basic chic’ met exclusief design en unieke details. Het minimalistische ontwerp wordt aangevuld met zorgvuldig aangebrachte details zodat ervoor wordt gezorgd dat er beleving in uw tuin ontstaat. Het bijzondere aan onze design tuinen is dat deze ondanks het strakke en moderne karakter toch hun warmte weten vast te houden.

BASIC CHIC MET MINIMALISTISCH DESIGN, ZORGVULDIG AANGEBRACHTE DETAILS EN ARCHITECTONISCHE ELEMENTEN DIE DE WARME UITSTRALING WETEN TE BEHOUDEN.

Elementen in design tuinen.

Design tuinen zijn uitstekend geschikt wanneer u meer luxe wilt toevoegen rondom uw huis. Allereerst wordt dit bereikt door gebruik te maken van hoogwaardige materialen. Grote (natuur)stenen tegels worden gebruikt voor het terras, een strakke verhoogde vlonder vormt een uitstekende plek voor ligbedden en met RVS worden er verrassende lijnen in uw tuin gecreëerd die de voortuin met de achtertuin verbinden.

Moderne kunst kijkt uit over uw tuin en robuuste materialen creëren een exclusief karakter. Warmte wordt gecreëerd door hardstenen plantenbakken gevuld met lavendel en perfect geknipte buxusbollen. Consequent gebruikte beplanting brengt uw tuin tot leven en via een minimalistische vijver loopt het water naar u toe en ontstaat er beleving.

Ontwerpen van design tuinen.

Laat een lust voor het oog creëren en maak van uw design tuin een kunstwerk op zich. Zoals een kunstenaar zijn doek tot leven schildert zet onze ontwerper design tuinen op papier. Verschil is echter dat wij als doel hebben dit papier vervolgens daadwerkelijk tot leven te brengen wanneer wij uw tuin aanleggen.

Net als de inrichting van uw huis is ook uw tuin iets enorm persoonlijks. Het is belangrijk dat uw tuin ook echt van u voelt, ondanks dat wij het ontwerpen. Het is dan ook onze voorkeur een gratis tuinontwerp te laten starten bij u thuis. Er wordt veel waarde gehecht aan een goede kennismaking. Wanneer u ons vertelt wie u bent ontwerpen wij de tuin die bij u past.

Designtuin_1
Designtuin_2

Designtuin_3

Designtuin_4
Designtuin_5

Designtuin_13
Designtuin_14

Designtuin_6
Designtuin_7

Designtuin_24
Designtuin_25

Designtuin_8
Designtuin_9
Designtuin_10

Designtuin_11
Designtuin_12

Designtuin_15

Designtuin_16
Designtuin_17

Designtuin_18
Designtuin_19

Designtuin_20
Designtuin_21

Designtuin_22
Designtuin_23