Uw bedrijfstuin als groen welkom.

Wees met uw bedrijfstuin onderscheidend vanaf het moment dat uw potentiële klant het terrein op komt. Een verzorgde bedrijfstuin geeft uw relaties een goed gevoel en wekt vertrouwen. Wanneer uw bedrijfstuin vervolgens ook nog eens perfect aansluit bij de identiteit en uitstraling van uw bedrijf vormt dit een uniek visitekaartje. Laat een onvergetelijke (eerste) indruk achter bij uw klant en laat ons uw bedrijfstuin ontwerpen en/of onderhouden.

IS UW BEDRIJFSTUIN BIJZAAK EN WILT U ALLES RONDOM UW BEDRIJFSTUIN ZO GOEDKOOP EN EFFICIENT MOGELIJK REGELEN? WIJ BEWIJZEN ONS GRAAG MET ONZE MANIER VAN ONDERHOUD.

Onderhoud van uw bedrijfstuin.

Als ondernemers beseffen wij ons als geen ander dat u druk bent met waar u goed in bent. Randzaken die niets met uw kernactiviteiten te maken hebben komen dan ook vaak op een tweede plek. Logisch dat u daar zo min mogelijk tijd aan wilt besteden en dit zo goedkoop mogelijk wilt regelen. Om die reden proberen wij dan ook zo efficiënt mogelijk te plannen en pro actief te handelen. Wij werken volgens duidelijke afspraken en een strakke agenda zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.

Op die manier nemen wij alles voor u uit handen volgens van tevoren vastgelegde afspraken. Uw bedrijfstuin, onze zorg.

WILT U IETS UNIEKS MET UW BEDRIJFSTUIN? WIJ ONTWERPEN GRAAG UW ONDERSCHEIDEND VERMOGEN.

Ontwerp van uw bedrijfstuin.

Om onvervangbaar te zijn moet u zich blijven onderscheiden. Natuurlijk doet u dit door zoveel mogelijk waarde toe te voegen aan uw product en/of dienst. Maar komen uw klanten regelmatig bij u langs op kantoor of heeft u zelfs een showroom/winkel waar elke dag opnieuw uw klanten uw producten komen bekijken? Denk er dan eens aan hoe belangrijk uw bedrijfstuin is. U wilt uw klanten een unieke ervaring bieden. Een beleving waar ze aan terug zullen denken. En u wilt dat uw klanten met een goed gevoel bij u binnen komen. Uw bedrijfstuin is daarom van essentieel belang. Wees onderscheidend en besteed eens aandacht aan uw bedrijfstuin. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken op zoek naar nieuw onderscheidend vermogen.

Lees meer over een kantoortuin van Heart for Gardens en bekijk onderstaande voorbeelden van de bedrijfstuin.

Bedrijfstuin_1
Bedrijfstuin_2
Bedrijfstuin_3
Bedrijfstuin_11
Bedrijfstuin_4
Bedrijfstuin_5

Bedrijfstuin_8
Bedrijfstuin_9
Bedrijfstuin_10

Bedrijfstuin_15

Bedrijfstuin_12
Bedrijfstuin_13
Bedrijfstuin_14