Tuinontwerpen van Heart for Gardens.


Tuinontwerpen en design is zoveel meer dan wat je ziet; het is de erkenning van de zintuigen. Het creëren van functionaliteit in samenhang met beleving is kenmerkend voor onze tuinontwerpen. Als geen ander zijn wij in staat om uw ideeën en wensen naar een hoger niveau te tillen en deze om te zetten naar uw droomtuin.

Onze tuinontwerpen zijn een samengaan van tijdloos design, natuurlijke materialen, gevoel voor leven en beleving en onderscheidende kenmerkende details.


Of het nu gaat om een goedkope of exclusieve tuin, een tuin ontwerpen is het in harmonie samenbrengen van de binnen- en buitenruimte tot één leefruimte. Onze signatuur in onze tuinontwerpen is herkenbaar aan sterke lijnen, uiterst precieze aandacht voor detail en het optimaal benutten van ruimte. De stijl is duurzaam, maar elegant. Het doel is om u te verrassen; wanneer u vanuit huis naar buiten kijkt en elke keer weer opnieuw wanneer u door uw tuin loopt. Om die reden worden uw tuinontwerpen deskundig samengesteld. Afgestemd op u als gebruiker, de beschikbare ruimte, uw woning en de omgeving.

Een goed tuinontwerp is het fundament voor een goede tuin.

Unieke tuinontwerpen voor elke tuin: van beperkt budget tot exclusief.

Tuinontwerpen zijn een bundeling van vakmanschap, creativiteit, gevoel voor ruimte en sfeer, waarbij praktische uitgangspunten niet uit het oog worden verloren. Iedere bewoner is uniek en iedere omgeving is uniek. Tuinontwerpen zijn daarom maatwerk.

Van kleine tot grote tuin, van beperkt budget tot zeer exclusieve tuinontwerpen, wij zijn in staat om u te inspireren en uw wensen te realiseren. Onze expertise vindt u terug in verschillende soorten tuinen. Voor particulieren en bedrijven. Laat u inspireren door onze gerealiseerde voorbeeld tuinontwerpen en tuinvoorbeelden en tuinimpressies.

Tuinontwerpen op maat.

Een tuinontwerp is een creatief proces; een samenspel tussen u en ons. Om uw tuin bij uw woning te betrekken beredeneren we vanuit de zichtlijnen van uw huis. Om o.a. die reden komen wij graag vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Op die manier kunnen we samen met u ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Vervolgens vertalen wij uw tuinwensen en -eisen in een passend eerste schetsontwerp en komen wij deze presenteren in de stijl van Heart for Gardens.

Wanneer u enthousiast bent over het eerste ontwerp wordt deze geconcretiseerd tot een volwaardig en uniek tuinontwerp. Dit proces verloopt volgens een uitgebreid stappenplan. Het totale tuinontwerp van Heart for Gardens omvat namelijk meerdere contactmomenten en bevatveel meer dan enkel een tekening. Benieuwd wat het tuinontwerp allemaal inhoudt en hoe het gehele proces eruit ziet? Vraag onze hovenier brochure aan waarin uitgebreid wordt omschreven uit welke onderdelen onze tuinontwerpen bestaan.




Tuinontwerpen-Tuin-Inrichten





Tuinontwerpen-Tuin-Inrichten





Tuinontwerpen-Tuin-Inrichten