Tuin onderhoudscontract op maat.

Of het gaat om gazononderhoud, verzorging van uw vijver of bemesting van uw planten, wij kunnen de volledige zorg van uw tuin uit handen nemen. Wij verstaan de kunst van het snoeien als geen ander, hebben kennis van plant en seizoen en werken met nauwkeurigheid tot in de kleinste details tegen een concurrerend uurtarief.

UW TUIN IS IETS PERSOONLIJKS. EN DAT GELDT OOK VOOR DE MANIER HOE U UW TUIN WILT ONDERHOUDEN EN IN WELKE MATE U ZELF HIERIN EEN ROL WILT SPELEN. WIJ HELPEN U WAAR U HET NODIG VINDT.

Elk soort groen heeft een andere gebruiksaanwijzing en wij kunnen deze lezen als geen ander. Dit betekent wel dat elke soort tuin ook weer een ander soort onderhoud nodig heeft. Van een voorjaarsbeurt tot wekelijks onderhoud. Alles is mogelijk, maar voor het gemak is het opgedeeld in diverse tuin onderhoudscontracten:

Tuin onderhoudscontract voor: compleet onderhoud

Samen met u stellen wij een persoonlijk onderhoudsschema vast voor een heel jaar. Op vaste momenten komen wij bij u langs om de afgesproken werkzaamheden uit te voeren. Zo weet u precies waar u aan toe bent. U hoeft niet zelf contact op te nemen of overal achteraan te gaan. Wij zijn er volgens afspraak. Transparant en stipt. In de planning kunt u bijvoorbeeld aangeven wanneer u een verjaardag wilt vieren in de tuin. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw tuin er voor die tijd weer tot in de kleinste details piekfijn uit ziet. Kortom, de volledige zorg van uw tuin nemen wij op ons. Tuinonderhoud op maat om zorgeloos te kunnen genieten.

Tuin onderhoudscontract voor: periodiek onderhoud

Het kan zijn dat u de eenvoudige en snelle klussen in de tuin zelf wilt uitvoeren zoals bijvoorbeeld het maaien van het gazon. Met periodiek tuinonderhoud wordt er van tevoren afgesproken welke klussen u zelf graag wilt uitvoeren en welke werkzaamheden er vervolgens over blijven om door ons te worden uitgevoerd. Op regelmatige basis komen wij vervolgens bij u langs om deze uit te voeren. In de praktijk komt het er vaak op neer dat wij eens in de 6 a 8 weken langs komen tijdens de bloeiseizoenen.

Tuin onderhoudscontract voor: seizoensgebonden onderhoud

De bekende voor- en najaarsbeurten. Als tuineigenaar beleeft u zelf veel plezier aan het tuinieren, maar tijdens de omvangrijke seizoenswisselingen is het toch belangrijk om specialistische hulp te krijgen. Tijdens het winterklaar maken moeten wellicht bomen en planten worden ingepakt en dient het groen in uw tuin op vakkundige manier te worden gesnoeid. In het voorjaar krijgt uw gazon extra aandacht en in de zomer wordt er gekeken naar de vroegbloeiers. Van tevoren worden twee of drie momenten afgesproken wanneer wij ongeveer bij u langs komen. Uiteraard krijgt u netjes een aantal weken van tevoren bericht met de exacte datum.

Tuin onderhoudscontract voor: onderhoud op regiebasis

Het kan zijn dat u een ervaren tuinier bent en het liefst zelf bepaalt wanneer onze hulp nodig is. In dit geval biedt onderhoud op regiebasis uitkomst. Met deze onderhoudsvorm houdt u zelf alles in de gaten en neemt u contact met ons op wanneer dat nodig is. Vervolgens worden de tuinwerkzaamheden uitgevoerd op uurbasis of wordt er van tevoren een offerte opgesteld. Zo heeft u altijd de regie in eigen handen.

Uitgangspunten voor een tuin onderhoudscontract.

Omdat iedere klant, iedere tuin en iedere situatie anders is komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw tuin te bekijken en de diverse mogelijkheden voor een tuin onderhoudscontract te bespreken.
onderhoudscontract-tuin_1
onderhoudscontract-tuin_2
onderhoudscontract-tuin_3
onderhoudscontract-tuin_4