Hardhouten schutting van de hoogste kwaliteit.


Een mooie en goedgeplaatste hardhouten schutting laat u genieten van meer privacy en zorgt voor veiligheid rondom de woning. De schuttingen die wij plaatsen zijn een lust voor het oog. Omdat wij maatwerk leveren zorgen wij er daarnaast voor dat de hardhouten schutting ten gunste komt van de ruimte in uw tuin. Afhankelijk van de vorm van uw tuin en uw omgeving is het wellicht aan te raden om de planken horizontaal of juist verticaal te plaatsen, met veel of weinig ruimte tussen de planken. Ook zaken als de hoogte van de hardhouten schutting kunnen allemaal worden afgestemd op uw specifieke wens. Kortom, maatwerk van de hoogste kwaliteit waarbij aan alles wordt gedacht!

EEN HARDHOUTEN SCHUTTING IS EEN SIERRAAD VOOR UW TUIN. DOOR ENKEL TE WERKEN MET KLASSE 1-2 HOUT EN DE BESTE MATERIALEN GAAT DEZE TIENTALLEN JAREN MEE.

Hardhouten schutting: verantwoord en duurzaam.

Voor onze hardhouten schuttingen maken wij enkel gebruik van het beste hardhout: klasse 1/2, met een levensduur van 20 jaar en langer. De hardhouten schuttingen die wij maken zijn dan ook allemaal FSC gecertificeerd. Dit betekent dat het gebruikte hardhout uit gebieden komt met een verantwoord bosbeleid. Dit bosbeleid kijkt niet alleen naar de mate waarin het hardhout wordt gekapt, maar houdt ook rekening met de biodiversiteit, de ‘inwoners’ van het bos en de lokale bevolking.
Al deze strenge eisen zorgen we er daarnaast voor dat het hardhout dat wij gebruiken van de beste kwaliteit is. Wij letten er op dat het hardhout veerkrachtig is en bijzonder slijtvast. We werken enkel met de fijnste hardhoutsoorten met klasse 1/2 duurzaamheid. Dit hardhout wordt dan ook gebruikt voor brugdekken en scheepsvloeren van luxe jachten en is dus zeer bestendig tegen invloeden van het weer. Onze hardhouten schuttingen zijn dus anders dan de kant en klaar schuttingsdelen die u bij de bouwmarkt haalt en die soms binnen 5 jaar zijn weggerot.
Kies voor een hardhouten schutting waar u lang van kunt genieten. Kies voor een hardhouten schutting van Heart for Gardens.

Geen hardhouten schutting?

Uiteraard is dat geen probleem. Ook met andere houtsoorten zoals geïmpregneerd grenenhout en Scandinavisch vurenhout hebben wij veel ervaring. Welke houtsoort u ook mooi vindt, wij zullen u altijd eerlijk adviseren over de kwaliteit en duurzaamheid daarvan.

Met veel zorg en vakmanschap plaatsen wij uw hardhouten schutting, eventueel in combinatie met andere soorten tuinafscheidingen.

Haal meer uit uw schutting.

Veel mensen beseffen niet hoeveel toegevoegde waarde een goed doordachte erfafscheiding kan hebben. Laat u niet begrenzen in de mogelijkheden, maar laat u adviseren door een specialist die ‘out of the box’ denkt en op zoek gaat naar het beste resultaat met de juiste prijs-kwaliteitverhouding.
Hardhouten schutting
Hardhouten schutting
Hardhouten schutting