tuinafscheidingen van Heart for Gardens.


Op zoek naar tuinafscheidingen van hoge kwaliteit en geheel naar uw specifieke wens? Al onze tuinafscheidingen en schuttingen worden geheel op maat gemaakt zodat ze perfect aansluiten bij uw tuin. In onze ogen wordt een tuin vele malen mooier wanneer de tuinafscheidingen in lijn zijn met de lijnen van de tuin. Hierdoor ontstaat er symmetrie, rust en ruimte. Uw tuin zal met de juiste tuinafscheiding(en) vele malen groter ogen.

Daarnaast is het onze bedoeling om in uw tuin zichtlijnen te creëren. Lijnen waardoor u uw tuin gaat beleven en vanuit diverse aanblikken verrast. Wanneer deze beleving abrupt wordt beëindigd door een grote houten massa van de schutting doet dit afbreuk aan uw tuin. Juiste tuinafscheidingen zorgen ervoor dat een afscheiding niet voelt als een beperking en een begrenzing. Een juiste tuinafscheiding die per zichtlijn kan variëren zorgt voor een ‘natuurlijk’ verloop. Het zorgt ervoor dat u zich niet opgesloten voelt in uw tuin. Onze tuinafscheidingen gaan op in het geheel en versterken de identiteit van uw tuin. Door ze niet te laten opvallen vallen ze op.

TUINAFSCHEIDINGEN BIEDEN MEER MOGELIJKHEDEN DAN U ZULT DENKEN. DAARNAAST IS EEN KWALITATIEVE TUINAFSCHEIDING OP LANGE TERMIJN VELE MALEN GOEDKOPER DAN EEN STANDAARD SCHUTTING.


Een tuin is pas af als alles klopt en hiervoor moeten de tuinafscheidingen in lijn worden gebracht met uw tuin. Maatwerk is dus een vereiste. Kant en klare schuttingsdelen komen dan ook vrijwel niet bij ons voor. Iedere tuinafscheiding wordt uitgedacht en heeft exact de afmeting die past bij de lijnen. Zorg ervoor dat uw natuurlijke tuinafscheiding over loopt in een stenen tuinafscheiding wanneer uw waterpartij begint. Laat uw gestuukte muur overlopen in een houten tuinafscheiding wanneer uw terras begint. Kies voor maatwerk en u zult bij het zien van het resultaat direct de toegevoegde waarde ervaren.

Diverse tuinafscheidingen.

In onze tuinafscheidingen laten wij ons niet beperken. Van strak gestuukte muren tot natuurlijke tuinafscheidingen van riet, bamboe en (dop)heide. Afhankelijk van uw tuin(ontwerp) zorgen we voor de juiste afscheiding. Om u drie voorbeelden te geven kunt u meer informatie vinden op de volgende categorieën:

(klik op de tuinafscheidingen voor meer informatie)

Tuinafscheidingen van de hoogste kwaliteit.

Kiest u voor tuinafscheidingen van ons, dan kiest u voor maatwerk, kwaliteit, design en onbegrensde mogelijkheden.
Tuinafscheidingen
Tuinafscheidingen
Tuinafscheidingen