Tuinvisie: het verhaal achter onze tuinen.

Achter elke tuin zit een verhaal. En zoals elk goed verhaal begint het allemaal met een schitterend idee. Ons idee is dat we het dagelijkse woongenot (in de tuin) willen verbeteren. Onze droom is om door een straat te rijden waarbij iedereen zijn unieke professionele tuin heeft waarin tijdloos design, natuurlijke elementen en onderscheidende details samen komen. En met een professionele tuin bedoelen we niet dat een top tuin enkel is weggelegd voor de elite. Wij hebben altijd een duidelijk doel voor ogen gehad: ontwerpen voor iedereen. Kwaliteitstuinen voor een betaalbare prijs.

Het verbeteren van uw ‘thuis’.

Trouwens, heeft u gemerkt dat in bovenstaande alinea ‘in de tuin’ tussen haakjes staat? Dat is niet voor niets. Door onze tuinen willen wij niet alleen het woongenot buiten in de tuin vergroten; ons idee is dat we het dagelijks leven thuis willen verbeteren. ‘thuis’ in de volledige zin van het woord. Wij zien namelijk uw tuin en woning als elkaars verlengde. Een goed doordacht ontwerp zorgt ervoor dat beide elkaar versterken en dat het geheel groter wordt dan de som van tuin + woning. Basislijnen in uw tuin worden gebaseerd op de zichtlijnen vanuit uw huis, functionaliteit wordt gecreëerd in samenhang met beleving en buitengewoon vakmanschap en visie zorgt voor kwaliteit. Zo ontstaat er één grote leefruimte waarin u optimaal kunt beleven en genieten.

De tuinvisie en wij zelf.

We zijn jong, maar daardoor des te ambitieuzer, vooruitstrevender, actiever en creatiever. En concurrerend. Niet alleen in onze tuinontwerpen en prijs, maar ook in onze manier van werken. Een klein beetje schoppen tegen de fundamenten van het hoveniersvak. Het kan allemaal net even wat scherper. Geen hobbyisme, maar professionalisme. Beter luisteren, helder communiceren, transparant zijn, duidelijke afspraken maken, letten op de details, alles netjes achter laten en de klant écht centraal stellen. En vooral; hard werken. Er moeten namelijk nog heel wat ‘Heart for Gardens tuinen’ worden aangelegd voordat de straat waar we in onze droom doorheen rijden werkelijkheid is.

Onze tuinvisie op een top tuin.

In een top tuin is er een samengaan van tijdloos design, natuurlijke materialen, gevoel voor leven en beleving en onderscheidende kenmerkende details. Symmetrie zorgt voor ritme, rust en ruimte. Wat uw zintuigen willen moet gecombineerd worden met functionaliteit en praktische uitgangspunten. Om die reden vormt u als klant altijd de basis. Het is een samenspel tussen u en ons. Onze signatuur treft u in sterke lijnen en samenhangende materialen die zorgen voor een perfecte balans tussen binnen en buiten. Deze signatuur wordt verwerkt binnen de wensen die u heeft en de stijl en sfeer die past bij uw karakter, uw huis en uw omgeving. Voor welke stijl u ook kiest, onze visie en signatuur zorgt voor een creatie met een blijvende sfeer van kwaliteit en originaliteit.Tuinvisie-Toptuin

Tuinvisie-Toptuin


Tuinvisie-Toptuin


Tuinvisie-Toptuin