Duurzaam tuinieren en MVO.

Duurzaam tuinieren is ons uitgangspunt wanneer het gaat om de werkzaamheden binnen uw tuin. Als hovenier werken we in en met de natuur en hier proberen wij zo dicht mogelijk bij te blijven staan. We zijn ons bewust van onze omgeving en de invloed die wij daar op hebben. Het duurzaam tuinieren proberen wij daarom dan ook zo ver mogelijk door te voeren binnen onze gehele bedrijfsvoering.

KIES VOOR HEART FOR GARDENS ALS UW GROEN ÉCHT GROEN MOET ZIJN.

Hoe wij duurzaam tuinieren.

Ons uitgangspunt is simpel; probeer zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu zonder dat dit ten koste gaat van onze kwaliteit en het service niveau. Om die reden tuinieren wij met duurzaam gekweekte beplanting, fsc-gecertificeerd hout, milieuvriendelijke producten en biologische bemesting en bestrijdingsmiddelen.

Maar duurzaamheid beperkt zich niet enkel tot de middelen die wij gebruiken. Ook de kwaliteit van de beplanting en materialen zijn van essentieel belang. Onze voorkeur heeft het om te werken met sterke beplanting en hoogwaardige materialen. Dit staat het mooiste in uw tuin en gaat ook het langste mee. Twee vliegen in één klap dus. Omdat hoogwaardige materialen langer mee gaan bespaart dit kosten op lange termijn, maar is het daardoor ook duurzamer. Een goedkope houten schutting van slechte kwaliteit moet u na een aantal jaar alweer vervangen, terwijl een hoogwaardige hardhouten schutting veel mooier is en ook nog eens decennia lang mee gaat. Zeg nou zelf, wat is milieuvriendelijker?

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: MVO hovenier.

Met het oog op klimaatverandering zien we dat steeds meer particulieren hun bijdrage willen leveren aan een duurzame toekomst. Deze trend steunen wij maar al te graag. Maar voor ons houdt het niet op bij duurzaam tuinieren met milieuvriendelijke producten en duurzame materialen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gaat ook over de juiste en veilige arbeidsomstandigheden. Wij werken daarom op een veilige manier met zo min mogelijk overlast voor de omgeving. Alle medewerkers hebben persoonlijke beschermingsmiddelen, bezitten de juiste certificering en krijgen bijscholing wanneer nodig.

Een juiste manier van duurzame bedrijfsvoering zorgt niet alleen voor milieuvriendelijk tuinieren, maar voegt waarde toe in de breedste zin van het woord. Voor het milieu, voor ons als organisatie én voor u als onze klant.

ONZE NAAM ZEGT HET AL; HART VOOR DE NATUUR, HART VOOR DE ZAAK, HART VOOR GROEN en HART VOOR UW TUIN.Duurzaam tuinieren en VMO

Duurzaam tuinieren en VMO