“Waarom is jullie bedrijfsnaam Heart for Wood terwijl jullie met veel meer bezig zijn dan enkel met hout?”

Het was een vraag die wij steeds vaker te horen kregen. Logisch ook, want waarom zou een hovenier waarvan een aantal tuinen door vakjury’s worden becijferd met een 9,0 een naam hebben die niets te maken heeft met tuinen?
De verklaring ligt in onze eerste jaren. Tijdens de hoveniers en tuinbouwkundige opleidingen waren we namelijk met name gefocust op het maken van tuinelementen gemaakt van hardhout. Of beter gezegd; customized garden hardwood productions, en dus Heart for Wood.

Nog steeds maken we deze houtwerken, echter is het nu onderdeel van het totaal. Ons hart heeft altijd gelegen bij het worden en zijn van een unieke hovenier. En om dit beter tot uiting te brengen was het niet alleen tijd voor een nieuwe website, maar ook een nieuwe naam. De vlag dekte niet meer de lading. Tijd dus voor een naam die vertelt waar onze passie ligt. Wat betreft website hebben we gekozen voor een rigoureuze wijziging, wat betreft naam maar voor een kleine. Onze fantastische klantenkring moet ons namelijk wel kunnen blijven herkennen.

Kortom, een geheel nieuwe website, een deels nieuwe naam, maar de gedachten waaruit we werken is en blijft hetzelfde.

Nog steeds zijn wij van mening dat een unieke professionele tuin niet enkel is weggelegd voor de elite. Nog steeds hebben wij een duidelijk doel voor ogen: ontwerpen voor iedereen, het creëren van kwaliteitstuinen voor een betaalbare prijs. Nog steeds creëren wij tuinen vanuit de filosofie dat een mooi ontwerp tevens een gedegen kwaliteit moet bezitten. Met als resultaat: tijdloos klantspecifiek design met exclusieve allure, gevat in de luxe van functionaliteit. Onze keuze voor eerlijke, natuurlijke en unieke materialen zorgt voor een rustige warme ambiance waarbij kenmerkende details, minimalistische ontwerpen en doeltreffende zichtlijnen rust en ruimte creëren.

We deden en vonden het allemaal al, maar we zeiden het alleen nog niet. Heart for Gardens is dus niet zo heel veel anders dan Heart for Wood. Maar stiekem maakt dat ene woordje toch ook voor ons een beetje verschil. Het zet ons weer even op scherp. Het op papier zetten van de dromen en doelstellingen zorgt voor nog meer enthousiasme, ambitie, creativiteit en professionaliteit. En dit zetten wij graag in voor de creatie van uw droomtuin. Wij zijn blij dat u hier bent en wij hopen dat u hier blijft. Niet omdat het moet, maar omdat wij hopen dat wij en ons werk bij u passen en u zich daardoor ‘thuis’ voelt.

Welkom op onze nieuwe website, welkom bij ons, welkom ‘thuis’.