Hartelijk dank voor uw inschrijving


AANGENAAM KENNIS MET U TE MAKEN!

U heeft ons al een beetje leren kennen via de website en hopelijk leert u ons nog beter kennen door de nieuwsbrief die u een aantal keer per jaar zult ontvangen. Allereerst willen wij u hartelijk danken voor uw deze aanvraag. Wij zijn vereerd met uw interesse.

Zowel bij de website als bij de nieuwsbrief gaat het om een eenzijdige kennismaking. En uiteraard hopen wij niet dat het bij deze eenzijdige kennismaking blijft. Van eenrichtingsverkeer gaan wij graag naar tweerichtingsverkeer. Dit zit eigenlijk al in ons DNA. Wij kunnen namelijk alleen uw verwachtingen overtreffen als we eerst u en uw verwachtingen leren kennen. Welke werkzaamheden wij ook in uw tuin verrichten, het gaat erom dat het past bij wie u bent, uw woning, uw omgeving, uw gezinssituatie, uw stijl, enz. Juist om maatwerk te kunnen leveren willen wij ook u graag leren kennen.

Wij hopen dat u enthousiast wordt over onze creaties, onze dienstverlening, manier van werken en communicatie. Uiteindelijk hopen wij ook voor u het vuur uit de sloffen te lopen.