Hartelijk dank voor uw offerteaanvraag!


Het wordt enorm gewaardeerd dat u contact met ons heeft opgenomen. Graag nog even aandacht voor het onderstaande:

Met de grootst mogelijke zorg zullen wij uw offerteaanvraag in behandeling nemen. Afhankelijk van uw aanvraag en ingevulde gegevens proberen wij uw offerte zo concreet mogelijk te maken.

Samenspel tussen klant en ons.
Bij bepaalde online aanvragen kunnen wij u voorzien van een (indicatie)prijs. Onze werkzaamheden zijn echter altijd maatwerk. En om ook daadwerkelijk maatwerk te kunnen leveren zijn er eindeloos veel factoren die wij willen meenemen in ons voorstel. Alles wordt afgestemd op uw wensen, lifestyle en smaak. Om die reden maken we graag kennis met u op de betreffende locatie.

Wanneer wij vanuit uw online aanvraag onvoldoende informatie hebben ontvangen of wanneer het nodig is om de betreffende locatie te bekijken zullen wij contact met u opnemen voor een afspraak. Uiteraard krijgt u daarna nog steeds geheel gratis en vrijblijvend een offerte.

Zo snel mogelijk, maar…. Onze klanten gaan voor.
Wij proberen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling te nemen. Afhankelijk van uw aanvraag lukt dit meestal binnen 1 of 2 werkdagen (en geen zorgen, onze week telt 6 werkdagen). Maar onze klanten gaan altijd voor. Dit betekent niet dat wij u als potentiële klant niet belangrijk vinden, integendeel, maar een huidige klant is voor ons nóg belangrijker. Wij weten dat dit bij de meeste bedrijven niet zo werkt, maar wanneer u onze klant bent zult u het verschil ervaren.

Nogmaals dank voor uw offerteaanvraag en u hoort snel van ons!