Vacature: Medewerker hovenier met groene vingers


STUUR JE SOLLICITATIE NOG DEZE WEEK EN MAAK KANS OP EEN GOODIE PAKKET!

Sta je aan het begin van je hoveniersavontuur? Wil je graag werken bij een klein, jong, enthousiast, ambitieus en hardwerkend hoveniersbedrijf waar je enorm veel zult leren? En wil je in de mooiste tuinen werken en jouw werk terug zien in de bekendste magazines? Dan hopen we dat je verder leest want dan zijn we op zoek naar jou!

We zijn namelijk op zoek naar een beginnende of jonge hovenier die bezig is met zijn groenopleiding of deze nog niet zo lang geleden heeft afgerond. We willen altijd de beste zijn in alles wat we doen. Als je net begint ben je nog niet de beste, maar we verwachten wel van je dat je de beste wilt worden. Uiteraard stellen we daar het volgende tegenover:

  • Een individuele bonus én bedrijfsbonus bij goede prestaties.
  • Werken bij een hoveniersbedrijf met toekomstperspectief.
  • Zowel part time, stage of full time kan je bij ons terecht.
  • Werk in aanleg en onderhoud.
  • Goed salaris en arbeidsvoorwaarden.
  • Mogelijkheden tot bijscholing en cursussen.

Je collega’s worden..

7 kerels die hard werken, netjes zijn, oog voor detail hebben en er een kick van krijgen om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Professioneel met een glimlach zeg maar. We wonen allemaal tussen Amersfoort en Barneveld en zijn tussen de 22 en 32 jaar. Maar nog veel belangrijker; we gaan met elkaar om als een grote vriendengroep. Er worden trouwens ook vaak nog andere vakmensen ingehuurd, maar ook zij zijn allemaal hartstikke leuk om mee te werken.

Je gaat werken bij..

Een jong bedrijf waar iedereen s ’morgens om 07.00u (het is winter, dus je kan nu een half uurtje langer slapen) de werkplaats in komt lopen om een kop koffie te pakken, een pijltje te gooien en vooral leuke en flauwe opmerkingen te maken zodat de dag wordt begonnen met een lach. Verder worden er vooral hele mooie tuinen aangelegd en onderhouden voor hele leuke klanten in het hoogste segment. Vrijdag gaat er een krat bier open en als er algemene mededelingen zijn dan wordt diezelfde krat gebruikt om vanaf daar de laatste stand van zaken door te nemen.

Wat moet je doen?

Het maakt niet uit hoe, als je maar contact met ons opneemt. Makkelijkst is per email via: info@heartforgardens.nl. We maken graag een afspraak met je om te horen wat jij wilt, hoe je graag werkt, wat jou motiveert, wat je verwacht van de ideale werkgever en hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij iedere dag met een glimlach op je werk verschijnt. Jouw toekomstige collega’s hebben die glimlach namelijk al!