Vacature: Allround hovenier die wil werken in de mooiste tuinen!

Ben jij een allround hovenier en wil je met veel vrijheid op professionele wijze de mooiste ‘magazine-waardige’ tuinen aanleggen? Dan hopen we dat je verder leest. We weten hoe moeilijk het is om goede hoveniers met passie, oog voor detail en ervaring te vinden, dus we zullen ons best doen om je te overtuigen. Natuurlijk doen we dat met een heel goed salaris en bonussen, maar veel liever doen we dat door te luisteren naar jouw verhaal, jouw wensen en hoe jij jouw ideale werkgever ziet.

Het gaat om jou..

We kunnen veel over onszelf vertellen want we zijn een bijzonder bedrijf die het anders doet dan andere hoveniers. En we weten zeker dat we jou binnen het hoveniersvak het mooiste en leukste werk kunnen aanbieden! Maar het gaat bij Heart for Gardens vooral om elkaar. We zijn dus benieuwd naar jouw verhaal, hoe we jou trots kunnen maken op het werk wat je doet, hoe we jou iedere dag een glimlach kunnen bezorgen en hoe we ervoor kunnen zorgen dat werk niet altijd als werk voelt. We zouden het daarom enorm waarderen als je contact opneemt. Stuur je ons een mail?

info@heartforgardens.nl

Mocht je nou wel alvast meer over ons willen lezen dan bij deze:

Je gaat werken bij…

Een ambitieuze hovenier die zijn eigen tuinen ontwerp, aanlegt en onderhoudt in het hoogste segment. Vaak in samenwerking met bekende woning architecten en vaak voor hele leuke klanten. Hopelijk lust je champagne (of gewoon bier), want het komt regelmatig voor dat een klant een fles ontpopt op de laatste dag van je klus. Iedereen komt s ’morgens vroeg de werkplaats in lopen om een kop koffie te pakken, een pijltje te gooien en de eerste grappen te maken zodat de dag wordt begonnen met een lach. Het materieel is goed en er wordt voor gezorgd dat het aan niets ontbreekt. Vrijdag gaat er een krat bier open en als er algemene mededelingen zijn dan wordt diezelfde krat gebruikt om vanaf daar de laatste stand van zaken door te nemen.

Je collega’s zijn..

9 mannen die hard werken, netjes zijn, oog voor detail hebben en er een kick van krijgen om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Professioneel met een glimlach zeg maar. We wonen allemaal tussen Amersfoort en Barneveld en zijn tussen de 22 en 34 jaar. Maar nog veel belangrijker; we gaan met elkaar om als een grote vriendengroep. Er worden trouwens ook vaak nog andere vakmensen ingehuurd, maar ook zij zijn allemaal hartstikke leuk om mee te werken.

Je krijgt..

We horen te zeggen dat geld niet het belangrijkste is, maar wij weten net zo goed als jij dat het wel lekker is om te hebben. Daarom krijg je bij ons niet alleen een goed salaris, maar kan je bij goede prestaties meerdere bonussen verdienen. Dat is niet heel gebruikelijk in het hoveniersvak, maar wel lekker om te krijgen. We doen het met z’n allen, dus ons succes is ook jouw succes.

Ons verhaal..

We willen de beste zijn in wat we doen. Klanten verbazen. Niet alleen met het eindresultaat, maar ook de weg daar naar toe. We werken keihard en extreem netjes want we hebben een enorme bewijsdrang om te laten zien dat we het waard zijn om de mooiste, grootste en meest exclusieve tuinen aan te leggen. En dat doen we ook. We zijn 9 jaar geleden begonnen, nu staan we in de bekendste magazines en komen we op televisie.

Wat ons motiveert? Boven al het andere de kans om verwachtingen te overtreffen in alles wat we doen. Dus zowel voor onze klant als voor jou.

Wat moet je doen..

Het maakt niet uit hoe, als je maar contact met ons opneemt. Makkelijkst is per email via: info@heartforgardens.nl. We maken graag een afspraak met je om te horen wat jij wilt, hoe je graag werkt, wat jou motiveert, wat je verwacht van de ideale werkgever en hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij iedere dag met een glimlach op je werk verschijnt. Jouw toekomstige collega’s hebben die glimlach namelijk al!