Maatwerk omdat het om u draait.

Graag laten wij op deze pagina onze klanten over ons vertellen. Ongetwijfeld zou u ook graag zo over uw tuin en uw hovenier praten. Is dat niet het geval dan doet u uzelf tekort en wordt het tijd voor verandering. U moet van uw tuin kunnen genieten. Het moet een oase van rust vormen in een veelal hectisch bestaan. Laat u daarom verrassen door onze ontwerpen, ideeën en manier van werken. Laat ons ervoor zorgen dat u voortaan kunt genieten van uw tuin. U bent het waard.

WANNEER UW TUIN GEEN LUST IS EN U ER NIET VAN GENIET DAN DOET U UZELF TEKORT EN IS HET TIJD VOOR VERANDERING.

Maatwerk leveren betekent de dienstverlening volledig vertalen naar de wensen van u als klant. Het kan dan ook niet anders dat u als klant bij ons centraal staat. Vanaf het eerste contact bent u het uitgangspunt. Onze creaties worden daarom nauwkeurig afgestemd op de wensen, lifestyle, woonruimte en smaak van onze klanten. Uiteindelijk moet het voor de klant voelen als een warme jas. Niet alleen het eindresultaat, ook de weg er naar toe. Elk detail moet kloppen.

KIEST U VOOR HEART FOR GARDENS DAN IS DAT NIET OMDAT U NIET ANDERS KUNT, MAAR OMDAT U NIET ANDERS WILT.

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS VERTELLEN

ONDERHOUDSVRIENDELIJKE TUIN – ONTWERP & AANLEG

Naam: Familie Rauwerda
Locatie: Amersfoort
Vroeg om: Een zeer onderhoudsvriendelijke tuin

“Hi John,
Je hebt er weliswaar niet om gevraagd, maar bij deze zou ik graag een korte reactie van ons willen geven met betrekking tot de samenwerking met Heart for Gardens.:

We zijn ontzettend tevreden over zowel het eindresultaat alsook over het verloop van de werkzaamheden afgelopen 10 dagen. Het enthousiasme en de vriendelijkheid van jullie team werkte aanstekelijk en zeker bevorderend voor de niet altijd even eenvoudige en zeker geen lichte werkzaamheden. Wij zouden graag alle jongens willen bedanken: Joey, Marco, Paul, Oscar en Victor. Dankzij hun inzet, toewijding, punctualiteit en nauwkeurigheid kunnen wij nu en in de komende jaren van een prachtige tuin genieten. Jullie team en bedrijf bleek een waardevolle en betrouwbare partner te zijn en wij zullen graag op korte termijn bij jullie nog aankloppen voor een ander project.
Ik kon de progressie van de werkzaamheden volgen en ik ben zeker onder de indruk van de persoonlijke toewijding en inzet van de jongens alsook van jullie inzicht, het vooruit kunnen denken en plannen, om nog maar te zwijgen van de betoverende machines waarmee jullie werken. Ik kan niet anders zeggen dan: petje af and keep on this right path!

Op een T-shirt van Paul zag ik het woord ‘STATEMENT’ staan en dit vond ik bijzonder toepasselijk, want: you have made a wonderful statement in our garden!

Jullie inzet wordt gewaardeerd en het betaalt zich terug – nu en in de toekomst.”

BEDANKT.


EXCLUSIEVE WELLNESS TUIN – ONTWERP & AANLEG

Naam: Familie Mulder
Locatie: Huizen
Vroeg om: een tuin die rust biedt, aan sluit op het huis en waar details gelden

“Wij waren op zoek naar een moderne strakke tuin, maar die tegelijkertijd wel een huiselijk gevoel zou geven. In ons drukke bestaan is ons huis een plek om ons terug te trekken en tot rust te komen. Dit moest ook voor de tuin gaan gelden. Goede vrienden tipte Heart for Gardens, dus wij hebben een afspraak met ze gemaakt. Paul en John hebben veel vragen gesteld, goed geluisterd en vervolgens onze wensen omgezet naar een uitvoerbaar ontwerp. Met veel kunde en originaliteit wordt over elk deel van de tuin nagedacht zodat alles klopt. Het bijzondere is dat ze diverse stijlen heel goed met elkaar weten te verweven en de tuin echt laten aansluiten op het huis. De basislijnen zijn strak en overzichtelijk, maar de details, componenten en kleuren zijn warm en knus. Overal waar we in onze tuin gaan zitten krijgt de tuin een andere aanblik en zien we weer iets bijzonders. Het grappige is dat de tuin echt helemaal van ons voelt, maar dat je tegelijkertijd ook ziet dat het echt een ‘Heart for Gardens tuin’ is. We zijn gegaan van een tuin die leidde tot onrust naar een tuin waar we tot rust kunnen komen en waar we kunnen genieten met ons gezin, familie en vrienden. Mensen komen graag bij ons in de tuin en om die reden hebben we Heart for Gardens al diverse keer aanbevolen.”


PATIO-ACHTIGE TUIN – ONTWERP, AANLEG & SEIZOENSONDERHOUD

Naam: Henk en Nellie van Dijk
Locatie: Molenweg 28, Scherpenzeel
Vroeg om: een tuin met tegenstrijdige kenmerken

“Waarom wij voor jullie hebben gekozen: wij hadden twee tuinen gezien die door jullie aangelegd waren en die wij beide erg mooi vonden.
Onze wensen: wij hebben een heel kleine, patio-achtige achtertuin en een nog kleinere voortuin en die moesten een strakke uitstraling krijgen maar tegelijkertijd absoluut niet als een binnenplaats aanvoelen, meer als een groene oase. Strak en tegelijkertijd toch passend bij de boerse uitstraling van de zwart gepotdekselde gevel van ons huis.
Jullie manier van werken: jullie hebben goed geluisterd naar onze wensen en deze duidelijk teruggekoppeld in een tekening met voorbeelden. Ook heel prettig; een offerte waar niet vanaf geweken werd.
Het eindresultaat: 100% wat wij wilden. Het is schitterend geworden.
Aanbevelen? Jazeker. Sterker nog, dit hebben wij al een paar keer gedaan.
Onderscheidend: de nette manier van werken.
Opmerking: bijzonder vonden wij hoe jullie voet bij stuk hielden over de vlonder die wij in eerste instantie niet zo zagen zitten. Deze ‘eigenwijsheid’ van jullie kant is goed uitgepakt. De vlonder tilt de tuin naar een hoger niveau.”


LARENSE STIJL IN ’T GOOI – ONTWERP, AANLEG & ONDERHOUD

Naam: Familie Hofstee
Locatie: centrum van Laren
Vroeg om: een zeer onderhoudsvriendelijke tuin met een uitstraling die past bij het huis en op gaat in het decor van Laren

“Wij zijn in contact gekomen met Heart for Gardens via onze kinderen. We hebben twee jaar geleden een nieuw huis laten bouwen en hebben de uitdaging voor een nieuw aan te leggen tuin gegund aan de jonge startende ondernemers van Heart for Gardens. Na prettige gesprekken kwam er een passend voorstel. De tuin werd geheel naar wens en volgens afspraak ingericht en voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Door het onderhoud contract, wat we tevens afgesloten hebben, genieten we nu al twee jaar van een heerlijke bijna onderhoud vrije tuin. Heart for Gardens zullen we zeker aanbevelen bij anderen! Ze krijgen van ons 5 sterren!”


DESIGN VOORTUIN – ONTWERP & AANLEG

Naam: Familie Visser
Locatie: Veenendaal
Vroeg om: een waarde verhogende voortuin die het huis presenteert en past bij het interieur en exterieur

Beste Paul, ik zag dat verschillende klanten een stukje hebben geschreven voor jullie website en vanuit mijn enthousiasme hierbij ook mijn inbreng. Iedere keer wanneer ik weer aan kom rijden ben ik trots op het resultaat. Het is ongelofelijk wat een voortuin kan doen met de uitstraling van je huis. Door de verlichting is de tuin ook s ’avonds een plaatje. Elke keer wanneer ik de deur uit stap valt me op hoe iedere lijn klopt. Het gekke is dat ik me nu pas realiseer hoe weinig mooie voortuinen er eigenlijk zijn. Zonde. Ga eens niet voor standaard, maar laat er eens goed naar kijken. Wel door Heart for Gardens dan natuurlijk. Voor relatief weinig geld is er zoveel meer te halen. Je huis wordt er absoluut meer waard van! Hartelijke groet, Jan


COMFORTABELE VILLATUIN – ONTWERP, AANLEG & ONDERHOUD

Naam: Familie Van Meer
Locatie: Zeist
Vroeg om: een hovenier die al hun ideeën en stijlen kon stroomlijnen en vervolgens een kwalitatieve tuin konden realiseren

“Na het bekijken van magazines en veel websites wisten mijn man en ik eigenlijk nog steeds niet goed wat we wilden. We vonden veel te veel stijlen mooi en we hebben een lastige tuin met veel hoogteverschil. We moesten dus op zoek naar een creatieve partij die ons bij de hand kon nemen voor een doordacht en professioneel ontwerp. De brochure van Heart for Gardens maakte indruk, dus om die reden maakte we graag gebruik van de mogelijkheid voor een gratis eerste schets. Gezien het portfolio van wat de heren inmiddels hebben gemaakt waren wij eerlijk gezegd best verbaast dat de jongens die voor de deur stonden zo jong waren. Mijn man is zelf ondernemer en werd direct enthousiast van de wijze waarop de jongens te werk gingen en wat zij uitstralen. En ik moet zeggen, bij het eerste schetsontwerp was ook ik overtuigd van de expertise, kwaliteit en manier van werken. Knap was dat de jongens eigenlijk nog sneller dan wij zelf door hadden wat we eigenlijk wilden. Het hele overkomen en de manier hoe ze met ons om gingen was totaal anders dan wat we bij onze vorige tuinman gewend waren. Gedurende het gehele project werden duidelijke afspraken gemaakt en we werden heel erg betrokken bij het ontwerp proces. Dit zorgde ervoor dat de beleving van onze nieuwe tuin eigenlijk al bij het eerste contact ontstond. Voor veel mensen is een tuinverbouwing met alle rotzooi een last en zijn ze blij als het voorbij is, maar het enthousiasme en het tempo waarmee werd gewerkt was erg aanstekelijk waardoor we vanaf moment 1 hebben genoten. Iets wat we nu nog steeds doen van het eindresultaat.”


COMPACTE ACHTERTUIN – ONTWERP & AANLEG

Naam: Familie Kramer
Locatie: Woudenberg
Vroeg om: zeer strakke, minimalistische achtertuin

“Via zeer lovende mondreclame hebben wij jullie benaderd om onze achtertuin onder handen te nemen. Hiervan hebben wij geen spijt gekregen. Het ontwerp was erg goed, passend bij ons huis, de voortuin en zodanig ontwerpen dat de tuin aanmerkelijk groter oogt. De werkzaamheden zijn uitstekend uitgevoerd. Paul en Joey hebben prima werk geleverd. Hoog tempo en ontzettend netjes. Tevens alles keurig achter gelaten gedurende de gehele aanleg, binnen de gestelde tijd “de klus geklaard” en alles op de afgesproken tijden uitgevoerd. Bovendien was het zeer gezellig om beide heren om ons heen te hebben. Heart for Gardens haalt voor ons de maximale score en kunnen wij ten zeerste aanbevelen.”


ONDERHOUD BEDRIJFSTERREINEN

Naam: Tiemex & Stefco logistic services
Locatie: Zevenaar en Andelst
Vroeg om: een hovenier die snel, efficiënt en netjes werkt en qua buitenonderhoud volledig kan ontzorgen

“Ruim 3 jaar maken we nu gebruik van het tuinonderhoud van Heart for Gardens. In de twee warehouses van Tiemex zijn wij zeer netjes en punctueel. Op die manier worden ongelukken voorkomen en raken we vrijwel nooit goederen van onze klanten kwijt. Deze zorgvuldigheid, ordelijkheid en kwaliteit wordt dan ook vrijwel altijd opgemerkt door de (potentiële) klanten die bij ons op bezoek komen. Dit moest ook gelden voor de terreinen er omheen. Dit betekende dat we op zoek gingen naar een hovenier die zeer netjes en gestructureerd werkt, gemaakte rotzooi direct op ruimt, afspraken na komt en zeer goede service verleent. In Heart for Gardens hebben wij deze hovenier gevonden. Naast het onderhoud zorgen ze ook regelmatig voor zaken als reparaties aan het hekwerk, omleggen van riolering en het herstraten van de laaddocks. De communicatie verloopt altijd helder en vlekkeloos. Gezien ons terrein is het voor hen een relatief simpele vorm van onderhoud, maar alles wordt serieus genomen en ze denken graag mee in oplossingen. Een partij die wie ieder bedrijf kunnen aanraden.”

www.tiemex.nl


SFEERVOLLE TUIN VAN HOEKWONING – ONTWERP & AANLEG

Naam: Sjoerd & Wieke Versteeg
Locatie: Leusden
Vroeg om: een sfeervolle, gezellige tuin met Franse uitstraling waar het voor gezin, familie en vrienden prettig is om te vertoeven

“Wanneer wij vorig jaar de beslissing namen onze voor en achtertuin geheel opnieuw aan te laten leggen hebben wij uiteraard door meerdere hoveniers een offerte laten maken.Tijdens ons eerste gesprek met John en Paul werd ons direct duidelijk dat beide heren voor kwaliteit gaan. De heren zijn zeer enthousiast en weten erg goed waarover ze praten. Het prettige aan het gesprek was dat ze goed naar ons luisterde en tegelijkertijd met tal van leuke ideeën kwamen wat uitstekend in ons plaatje paste. Op de computer/iPad lieten de heren uitgebreid zien wat er al was gemaakt en dat won direct ons vertrouwen.
Na meerdere informatieve gesprekken heeft Paul een schitterende ouderwetse schets (met precies de uitstraling zoals we ook de tuin wilde hebben) op A3 formaat van voor en achtertuin gemaakt. De bijbehorende offerte is duidelijk toegelicht en hier werden verschillende opties in meegenomen. Fijn om van te voren snel en duidelijk ingelicht te worden over het kosten plaatje. In korte tijd heeft Paul een fantastische tuin aangelegd. Paul werkt keihard, productief en bovenal zeer precies. Een echte perfectionist! Elke avond stonden mijn vriendin en ik samen met verbazing te kijken wat er wel niet allemaal al weer gedaan was die dag. Wij zijn de heren, en in het bijzonder Paul, erg dankbaar voor de mooie tuin (waar wij vorig jaar nog van droomde) en waar wij nu ontzettend veel complimenten over mogen ontvangen. Afgelopen week kwam Paul spontaan nog even langs om te kijken hoe de tuin er bij stond, een gratis onderhoudsuurtje met als gevolg.

Oprecht zouden wij “Heart for Gardens” daarom ook aanraden om te benaderen wanneer je je tuin wilt laten aanleggen of onderhouden.Kenmerken als betrouwbaar, professioneel, creatief, modern, kwaliteitsbewust, snel en spontaan draagt “Heart for Gardens” gemakkelijk met zich mee! Wilt u bij ons een keer komen kijken dan mag u ons altijd via John of Paul benaderen. U bent van harte welkom!”


GROTE STRAKKE KINDVRIENDELIJKE TUIN – ONTWERP & AANLEG

Naam: Nico en Wiesje van den Bergh
Locatie: Maarsbergseweg 12, Woudenberg
Vroeg om: mooie, onderhoudsvriendelijke en kindvriendelijke tuin die past bij het volledig gerenoveerde huis

“In 2013 hebben wij onze tuin laten ontwerpen en vervolgens laten aanleggen door Heart for Gardens. Bij ons zijn aan Paul en Arjan aan de slag geweest. We zijn erg tevreden over het resultaat, maar ook over het proces dat is doorlopen. Het ontwerpen van de tuin verliep professioneel en snel. Er is ingespeeld op onze wensen, die met name neer kwamen op het realiseren van een mooie, onderhoudsvriendelijke en ook kindvriendelijke tuin. Een tuin om van te genieten, maar ook om in te voetballen op het grasveld en om in te spelen. De aanleg is eveneens erg goed verlopen. Paul en Arjan zijn harde werkers, die ook erg klantgericht zijn ingesteld. Al met al zijn wij erg tevreden over het resultaat en de wijze van werken. Score op een schaal van 1 tot 10 krijgen zij een 9.”Wilt u ook een referentie achter laten? Wij waarderen dit zeer. Klik hier om uw referentie achter te voor op de website, of hier om direct een recensie te schrijven via Google +.