Hovenier provincie Utrecht, Gelderland en Noord-Holland.

Hoewel onze tuinen inmiddels gevonden kunnen worden van Friesland tot in Limburg vindt het grootste deel van onze werkzaamheden plaats in de provincies Utrecht, Gelderland en Noord-Holland. Van particuliere tuinen in Laren en Blaricum tot zakelijke tuinen in Zevenaar en Ede, dagelijks vertrekken we vanuit Woudenberg richting de unieke plekken van onze klanten.

DE PROVINCIES NOORD-HOLLAND, UTRECHT EN GELDERLAND VORMEN ONZE INSPIRATIEBRON EN ZIJN EEN PERFECTE METAFOOR VOOR HETGEEN U TERUG VINDT IN ONZE TUINEN.

De provincies Utrecht, Gelderland en Noord-Holland betekenen voor ons meer dan enkel een plek om werkzaamheden uit te voeren. Ze vormen het decor waar wij onze inspiratie uit halen. Kijkend vanaf de kuststreek in Noord-Holland tot aan de grensstreek in Gelderland bevat het landschap intrigerende contrasten. Wanneer wij deze contrasten in onze ontwerpen samen laten komen ontstaan er unieke ontwerpen waarmee wij tuinen perfect kunnen laten aansluiten op de persoonlijkheid, de omgeving en de leefstijl van onze klanten.

Drie provincies die ons vertellen waar een tuin aan moet voldoen.

Wanneer u rijdt vanaf west-Nederland naar oost-Nederland dan vormen de verschillende landschappen die u tegen komt een lust voor het oog en voor ons een bron van inspiratie. Ieder landschapstype staat volgens ons voor bepaalde elementen welke wij terug laten komen in onze tuinen. De landschappen die u door de provincies Noord-Holland, Utrecht en Gelderland heen treft vormen dan ook de uitgangspunten voor onze stijl en signatuur:

Het duinlandschap geeft ons eenduidige beplanting zoals siergrassen die spelen in de wind.

Een stad als Rotterdam geeft ons grote moderne architectonische elementen.

En steden zoals Amsterdam geven de kracht weer van het detail en kleine accenten waarmee de mens wordt geprikkeld.

Vervolgens zien we de weilanden en polders welke staan voor strakke horizontale zichtlijnen die diepte creëren.

De plassen en rivieren laten ons plekken zien waar water en groen samen komen en die zorgen voor beleving.

’t Gooi is voor ons de plek die staat voor hoogstaande kwaliteit en hoogwaardige materialen.

Een tuin moet leven en moet mee veranderen met de seizoenen. Er is geen plek die dit zo goed vertelt als de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.

Bijna in het oosten aangekomen is er de Veluwe die aan geeft dat een tuin rust en ruimte moet bieden en moet uitnodigen om er doorheen te lopen.

Tot slot, laat het grote aantal inwoners van drie provincies het belangrijkste uitgangspunt van de tuin zien: de mens. Uw tuin moet passen bij u als persoon. Het moet de plek zijn waar u in alle hectiek thuis kunt komen en waar u samen met vrienden en familie kunt genieten.

In onze tuinen gaan wij op zoek naar een samenspel tussen de verschillende elementen die deze landschapstypes ons bieden. Wanneer alle verschillende elementen met elkaar in balans worden gebracht ontstaat er een rijke tuinbeleving met functies die aansluiten bij deze tijd en in de toekomst.hovenier-provincie-Gelderland

hovenier-provincie-Noord-Holland


hovenier-provincie-Utrecht


hovenier-provincie-Utrecht_2